06 - 44 47 24 19

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Monci Klein Langenhorst.

Na afronding van mijn studies HEAO en NIMA-B en jarenlange ervaring bij diverse werkgevers kwam ik erachter dat veel bedrijven met eenzelfde probleem kampen: te weinig capaciteit voor de uitvoering van een gedegen communicatiebeleid. Daarom startte ik in 2002 Flextime Communicatie om sindsdien veel opdrachtgevers ‘uit de brand’ te helpen.

Het is misschien wat ongepast om kernwaarden van mezelf te noemen. Collega-freelancers en opdrachtgevers beschrijven mij als pragmatisch, dienstverlenend, betrouwbaar, open en authentiek.

Ik laat het graag aan uw beoordeling over of deze opsomming juist en compleet is!

Monci-Klein-Langenhorst

Referenties

Een aantal opdrachtgevers heeft op LinkedIn een referentie geschreven. Ik deel ze graag met u:

“No-nonsense communicatie-professional met grote drive voor perfectie in de uitvoering. Lekkere doener die tegelijkertijd goed en authentiek adviseert. Is sensitief voor de omgeving en (de belangen van) de organisatie. Integer tot op het bot, draagt bij aan verbinding en harmonie en verliest het resultaat niet uit het oog. Wie een ongecompliceerde communicatie professional zoekt voor het managen én uitvoeren van uitdagende communicatietrajecten, is bij Monci aan het goede adres.”
Bart Sikking, Hoofd Communicatie Port of Amsterdam

“Monci is een communicatieprofessional pur sang. Ze pakt projecten snel op en brengt ze stuk voor stuk naar het juiste niveau. In mijn rol als projectleider kon ik er op vertrouwen dat afspraken goed werden nagekomen en dat ze de gewenste kwaliteit leverde. Ondanks haar interim rol vertegenwoordigde ze de organisatie op een representatieve manier. Monci is gewend om met overzichtelijke planningen en briefings te werken, wat uiteraard de kwaliteit van haar werk ten goede komt. Maar boven alles is Monci een plezierig en fijn mens om mee samen te werken!”
Erik Bruinsma, Marketingstrateeg/Business Developer Port of Amsterdam

“Na een korte briefing gaat Monci uitermate efficiënt en zelfstandig aan het werk. Vind makkelijk haar eigen weg in een nieuwe organisatie. Ze is zeer vriendelijk en correct. Onze opdracht was divers en ze gaat hier flexibel mee om. Ze heeft originele ideeën en pakt problemen kordaat op. Monci was een aanvulling voor onze organisatie, zowel in haar functie maar zeker ook als collega. Monci verdient mijn oprechte aanbeveling!”
Yolanda Los, Eventmanager bij Amsterdam IJmuiden Offshore Ports/AYOP

“Met Monci heb ik een jaar samengewerkt bij Ribw Fonteynenburg. Monci heeft als interim medewerker communicatie zich de organisatie snel eigen gemaakt en zich onderdeel van het team gemaakt. Monci heb ik ervaren als een hele gezellige collega die in korte tijd veel werk kan verzetten. Daarin zoekt ze de samenwerking met anderen actief op.”
Françoise Johansen, Bestuurssecretaris Fonteynenburg

“In het afgelopen jaar heeft Monci bijgedragen aan een mooie professionaliseringsslag op het gebied van marketing en communicatie binnen Fonteynenburg. Monci is creatief, denkt mee en benut momenten om de zichtbaarheid van de organisatie te vergroten. Monci is zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau in te zetten. Ze laat zich niet snel gek maken en is zeker stressbestendig. Daarbij is ze een professionele en fijne collega.”
Ilse Campignon, P&O Adviseur Fonteynenburg

“In het is een goede planner, weet in een project de communicatie voorop te stellen. Monci weet de juiste mensen te mobiliseren, heeft duidelijk voor ogen wat de wens is van de klant en is scherp in budgetbeheer.”
Astrid Fisser, Commercial Manager Port of Amsterdam

“Het is dat ik max drie kenmerken mocht afvinken, anders had ik ze allemaal aangeklikt. Monci is zeer professioneel, snel in haar werk, accuraat, kritisch, heeft summiere briefing nodig, denkt drie stappen vooruit, begrijpt wat er nodig is en levert daarbij nog super resultaten op ook. A hands-on person who gets the job done!  
Persoonlijk is ze ook erg prettig om mee samen te werken. Een zeer open en eerlijk persoon. We hebben haar erg gewaardeerd en weten Monci zeker te vinden wanneer er een eventuele nieuwe opdracht voorbij komt.”
Sharon van Dongeren,Marketing Communications Advisor/Manager Port of Amsterdam

“Monci is een zeer betrokken collega. Ze werkt heel zelfstandig en heeft een hands-onmentaliteit. Bij Monci is afspraak, afspraak en dat is heel fijn werken. Ik heb inmiddels twee langdurige projecten met Monci samengewerkt en dat is prima bevallen!”
Anneke Kersten-de Leeuw, Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie en Werving, FCB Dienstverlenen in Arbeidsmarktvraagstukken

“Hands-on, proactief en punctueel. Deze drie sterktes kenmerken Monci. Daarnaast is zij een zeer enthousiaste en geïnteresseerd collega. Een plezier om met haar te werken!”
Joep Schroeders, International Marketing Manager SADC

“Monci is een heel fijne collega om mee samen te werken. Ze is zelfstandig, heeft oog voor detail en weet als geen ander hoe je een communicatieklus tot een succes kan maken. Ik zou graag nog eens met haar werken!”
Janneke Rozendaal, Marketing- en Communicatiespecialist SADC

“De afgelopen jaren heb ik geregeld met veel plezier samengewerkt met Monci. Ze heeft altijd goede ideeën over de inzet van communicatie voor uiteenlopende projecten, maar weet deze ook om te zetten in concrete plannen. De combinatie ‘denken én doen’ is volledig van toepassing op Monci. Ze is flexibel, vasthoudend, daadkrachtig en bovendien erg aardig. Een aanwinst voor ieder project!”
Marjolein Versteeg, Communicatieadviseur, FCB Dienstverlenen in Arbeidsmarktvraagstukken

“Monci is een erg prettige collega om mee samen te werken. Ze is pro actief, daadkrachtig, hands-on en allround. Ze weet haar adviezen om te zetten in concrete actieplannen en is een doorzetter. Kortom, een uitstekende freelancer die haar tanden zet in elke opdracht!”
Christine van Muiswinkel, Manager Marketing & Communicatie a.i., SADC

“Toen ik bij P-Direkt verantwoordelijk was voor het realiseren van een vernieuwde intranet- en externe website, formeerde ik een redactieteam om de content te verzorgen. Monci was een van de redacteuren in dit team. Wat de samenwerking met haar zo prettig maakte, is dat Monci overstijgend kan denken. Zij denkt mee over de beste manier om een communicatiethema in te vullen en richt zich dus niet alleen op het schrijven van een tekst. Doordat ze zich goed verdiepte in de verschillende onderwerpen, was zij ook een volwaardige gesprekspartner voor de mensen die zij interviewde t.b.v. de websites. Dat bracht diepgang in de interviews en resulteerde in duidelijke en aansprekende teksten. Zij gaat professioneel te werk, is goed voorbereid en komt afspraken na. Als ik Monci in een paar woorden moet omschrijven: open, no-nonsens, betrouwbaar, discreet en bovendien zeer prettig in de omgang.”
Jacqueline Rijpma, Tri-Co

“Monci is een punctueel en planmatige persoon waar ik jaren lang met veel plezier mee heb samengewerkt. Mede door Monci werden de communicatieactiviteiten de arbeidsmarktcampagne Reiswereldbaan (van bij Reiswerk/de ANVR) een succes: zij had altijd overzicht van wat er wanneer moest gebeuren om deadlines te halen!”
Bernadet Naber, Communicatiemanager ANVR