06 - 44 47 24 19

Waar ben ik nu mee bezig?

Momenteel werk ik voor drie opdrachtgevers: SADC, PHB en Amsterdam IJmuiden Offshore Ports.

Al een groot aantal jaar werk ik met veel plezier bij SADC aan tijdelijke en doorlopende communicatieprojecten van diverse bedrijventerreinen (Schiphol Trade Park, Schiphol Logistics Park, De President, PolanenPark, Business Park Amsterdam Osdorp) en projecten (STP Services en C-Bèta). Hiertoe behoren onder andere de organisatie van events voor bestaande relaties en/of potentiële klanten, en het ontwikkelen en coördineren van diverse communicatiemiddelen.

PHB (Projectbureau Herstructurering Bedrijventerreinen) is actief op het gebied van de kwaliteitsverbetering en verduurzaming van bestaande werklocaties in de Metropoolregio Amsterdam (MRA), een samenwerkingsovereenkomst van de provincies Noord-Holland en Flevoland, 32 gemeenten, omgevingsdiensten en de Vervoerregio Amsterdam. Als communicatieadviseur houd ik me bezig met het organsiseren van kennisbijeenkomsten en de ontwikkeling van diverse communicatiemiddelen.

Bij Amsterdam IJmuiden Offshore Ports (AYOP) ben ik met mijn tweede interim-periode begonnen. De eerste periode heb ik ondersteund en geadviseerd bij diverse evenementen. In de huidige periode ligt de focus op contentstrategie.

In maart 2019 heb ik mijn vierde interimperiode bij Port of Amsterdam (Havenbedrijf Amsterdam) afgerond. Voor de teams van Real Estate&Cruise, Energy, Cargo&Offshore en Circular&Renewables Industry hield ik me bezig met de organisatie van diverse (internationale) beurzen en congressen en diverse voorkomende algemene communicatiewerkzaamheden en ontwikkeling van communicatiemiddelen.

Ruim zes jaar lang heb ik voor de SIG gewerkt: een warme, persoonlijke én toch ook professionele organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Hun aanbod bestaat uit Dagbesteding, Wonen en Logeren en Ambulante Ondersteuning in Noord-Holland. De professionalisering in de zorgsector vereiste een nieuwe manier van communiceren en relatiebeheer. Ik mocht de SIG daarbij adviseren en ondersteunen.

Tot maart 2017 was ik een jaar lang twee dagen per week als Adviseur Marketing & Communicatie a.i. bij RIBW Fonteynenburg (GGZ) in Rijswijk werkzaam. Een van de taken was het implementeren van het nieuwe merkbeleid.

Bij FCB heb ik mij een aantal jaar beziggehouden met de communicatie rondom de projecten Loopbaanwinkel en Loopbaanplein. FCB stimuleert en ondersteunt de ontwikkeling van het werk in Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, Jeugdzorg en Kinderopvang. In een tijd van veel bezuinigingen en veranderingen een welkom project voor de branches.