06 - 44 47 24 19

Betrouwbaar en flexibel

 

Afspraak = afspraak

Het is een beetje een ‘open deur’: betrouwbaarheid. Toch merk ik dat dit in het bedrijfsleven niet altijd gebruikelijk is. Deadlines worden te vaak verschoven, gemaakte afspraken over inhoudelijke invulling niet volledig nagekomen.

In mijn dagelijks leven leef ik volgens het spreekwoord Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. En dat mag u ook van mijn werkwijze verwachten. Afspraak is afspraak. Zonder daarin rigide te zijn. Want soms vraagt voortschrijdend inzicht om bijstelling van afspraken om de kwaliteit van het project te waarborgen. Maar nooit zonder tijdig overleg met u. Logisch.

Flexibel netwerk

Misschien denkt u wel dat het inzetten van een freelancer kwetsbaar is. Alleen is immers maar alleen. Want wat gebeurt er bij ziekte? Of tijdens vakanties? En hoe kan tijdelijke extra werkdruk worden opgevangen? Allemaal reële vragen. Toch is het antwoord heel eenvoudig.

Door de jaren heen heb ik een betrouwbaar netwerk opgebouwd en werk ik, indien nodig, met andere freelancers uit diverse vakgebieden. In een betrouwbaar samenwerkingsverband waarborgen we elkaars kwaliteit. En niet alleen van 9 tot 5. Want dat is een bijkomend voordeel van freelancers: als het nodig is, werken we ’s avonds en in weekenden door. Dienstverlening zit namelijk in ons bloed.

betrouwbaarheid