Flextime communicatie: betaalbare, betrouwbare en flexibele ondersteuning bij communicatieprojecten

breed inzetbaar

Voor wie?

Sinds de oprichting van Flextime Communicatie in 2002 heb ik
voor onder andere de volgende opdrachtgevers gewerkt:

Waar ben ik nu mee bezig?

Momenteel werk ik voor drie opdrachtgevers: SADC, PHB en SIG. In november 2018 start voor de vierde keer aan een interimperiode bij Port of Amsterdam (Havenbedrijf Amsterdam).

Al een groot aantal jaar werk ik met veel plezier bij SADC aan tijdelijke en doorlopende communicatieprojecten van diverse bedrijventerreinen. Hiertoe behoren onder andere de organisatie van events voor bestaande relaties en/of potentiële klanten, en het ontwikkelen en coördineren van diverse communicatiemiddelen.

In november 2018 start ik mijn vierde interimperiode bij Port of Amsterdam (Havenbedrijf Amsterdam). Voor de teams van Real Estate&Cruise, Energy, Cargo&Offshore en Circular&Renewables Industry ga ik me wederom bezighouden met de organisatie van diverse (internationale) beurzen en congressen en diverse voorkomende algemene communicatiewerkzaamheden.

Al een paar jaar werk ik voor de SIG: een warme, persoonlijke én toch ook professionele organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Hun aanbod bestaat uit Dagbesteding, Wonen en Logeren en Ambulante Ondersteuning in Noord-Holland. De veranderingen in de WMO vereisen een nieuwe manier van communiceren, van relatiebeheer. Ik mag de SIG daarbij adviseren en ondersteunen.

Tot maart 2017 was ik een jaar lang twee dagen per week als Adviseur Marketing & Communicatie a.i. bij Fonteynenburg in Rijswijk werkzaam. Een van de taken was het implementeren van het nieuwe Merkbeleid dat wordt ontwikkeld.

Bij Businesspark Haaglanden verrichtte ik als communicatiemedewerker diverse werkzaamheden zoals het organiseren van netwerkevents, ronde tafels, updaten brochures, coördinatie bouwborden, optimalisatie website etc.

Bij FCB heb ik mij een aantal jaar beziggehouden met de communicatie rondom de projecten Loopbaanwinkel en Loopbaanplein. FCB stimuleert en ondersteunt de ontwikkeling van het werk in Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, Jeugdzorg en Kinderopvang. In een tijd van veel bezuinigingen en veranderingen een welkom project voor de branches.